29 Kasım 2012

Boru Bileklik

Arkadaşlar,okadar yorgunum ki fakat aklım hep blogda.Ara arada olsa yaptıklarımdan koymaya çalışıyorum.Bunlarda boru bileziklerim.Beğenip almak isteyen olursa www.takiperisi com.dan bilgi alabilir,hoşça kalın.

27 Kasım 2012

İkigündür kimsenin duymadığı işlerle uğraşıyorum.İki sene evvel bir kanun çıkmış evlerde badana boya yaparken belediyeden izin alıyormuşsunuz.Bende temmuz ayında kızımı evlendiricem diye evde fayans değişimi ve boya işine kalkıştım,işte ondan sonra trajikomik durumlar oldu.Zabıta eve geldi izinsiz yapamazsınız diye, bilmiyoruz diyince pazartesi gidin izin alın dedi.Bende dün gittim Kadıköy belediyesine orası burası derken dilekçe biryerde kaldı,yarın şu numarayı arayın fakat bu arada zabıta gelirse yaptırmama hakkı var dedi. Bugün aradım daha eve gelicez ondan sonra dediler:-bende işin bittiğini bir salonun sistiresi kaldı dedim.Onun üstüne yarın yine arayın kağıdınız çıktıysa alırsınız dedıler.Anlıycağınız yarın üçüncü gün olucak, daha izin yok,sizler  yaza badana düşünüyorsanız şimdiden izin için müracaat edin.  Hepinize sevgilerle.                               

24 Kasım 2012

Nazarboncuğu

Gece onbirde gelen ilham sonucu kimseye nazardeğmesin bilezikleri ortaya çıktı.

15 Kasım 2012

Tığ İşi Kolye-Küpe

ZEYNEP'DEN TIĞ İŞİ KOLYE, KÜPE- İSTEDİĞİNİZ RENKTE UYGULAYABİLİRİZ.

Magnet

YILDIZ KESEMEN'İN ŞİRİN  MAGNETLERİ

Bizler :-)

Zeynep Bakan'ın, hayattan biriktirdiklerini aktardığı takı, çanta ve yün işleri tasarımları, önce yakın çevresinin dikkatini çekti. Beğeniler çoğaldı, paylaşıldı, duyuldu. İstanbul'un seçkin butikleri, ürünlerini sipariş etmeye başladı.
" Aşk_ı Memnu" dizinin son bölümlerinde Beren Saat, onun takı tasarımlarını kullanmaya başladı. Mavi boncuk kolyesini o kadar sevdi ki,"Fatmagül'ün Suçu Ne" dizisinde boynunda hep o vardı.

Yıldız Kesemen'in, gençlik yıllarında el işlerine karşı öylesine bir yeteneği vardı ki, halı bile dokudu. Çok şahane örnekleri olan bu halılar, şimdi ailesinin evlerinde hatıraları yaşatıyor.Sonra okul, iş.. Akıp giden hayat emeklilik günlerini getirdiğinde, gençlik hevesleriyeniden çıktı ortaya. Ahşap boyamaya karşı duyduğu ilgiyi şimdi sizlerle paylaşıyoruz.
Rahle, yeni doğan için fotoğraf çerçevesi ve de magnetler...
Gelin-Damat mandal magnetleri çok sevimli.

Ayrıca Özel Seçim ürünlerimizi de sizlerle paylaşmak isiyoruz.


Ürünlerimizden almak veya sipariş vermek isterseniz, info@takiperisi.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

14 Kasım 2012

Kumaş Çanta


BU ÇANTALAR ÇOK RAHAT

Kırmızı File

ZEYNEP BAKAN'DAN DOĞA DOSTU FİLE

Peri Kolye

ÖZEL SEÇİM ÜRÜNLER LİSTEMİZDEN UĞURLU:) BRONZ PERİ KOLYE- UZUN ZİNCİR.
ÜRÜNÜ BİR ŞİİRLE TANITMAM İYİ BİR FİKİR Mİ ?

Örgü Şal

ZEYNEP BAKAN'DAN ÖZEL TASARIM ÖRGÜ BİR ŞAL

İncili Kolye

ZEYNEP BAKAN'DAN İNCİLİ KOLYE- ZARİF BAYANLARIN TERCİHİ !

Kumaş Çanta

 
Zeynep Bakan'dan günlük kullanıma uygun çanta.Çanta üretimleri, çoğunlukla Nişantaşı butikleri için hazırlanıyor. Zeynep sizin için de hazırlayabilir !