31 Ocak 2013

Pretty in Pink Bride: Cekilis:Size Bir Hediyem Var:) ♥ My First Giveaway...

Pretty in Pink Bride: Cekilis:Size Bir Hediyem Var:) ♥ My First Giveaway...: Çeyizim için aldığım bu silikon kapaklardan biri aranızdan birinin olacak:)  Paşabahçe'de gördüğüm ilk anda vurulduğum bu bardak kapakl...
Günaydın,ben bu blog işinde yeni olduğum için bazı şeyleri tam olarak bilemiyorum.Şimdi benim için çok değerli olan Yaprak hanım beni mimlemiş,elimden geldiğince sorularını yanıtlıyorum.
1=Bir günlüğüne ünlü biri olman gerekse kim olmak isterdin?
Hiç kimse olmak istemezdim çünkü ünlü bir aileden geliyorum bedelin nasıl ödendiğini iyi biliyorum.
2-Bugüne kadar hangi şehirleri ve ülkeleri gezdin?
Şehir olarak doğuda van ve diyarbakırı gördüm onun dışında kalan yerlerin çoğunu gördüm. Ülke olarak da:Bulgaristan,yugoslavya,almanya,avustury,hollanda,ispanya,fransa,italya,yunanistan birde benim gittiğimde pasaportla gidiliyodu kıbrıs.
3-Nasıl bir öğrenciydin?
Pek iyi sayılmaz.
4-Kullandığın parfümün?
Kullanamıyorum migrenim tutuyo.
5-Senin için ayakkabımı çanta mı önemli?
İkisi de önemlidir birbirini tamamlar fakat çantaya ayrı bir düşkünlüğüm vardır.
6-En sevdiğin renk?
Lacivert ve yeşil.
7-Konuşkan mı sessiz mi bir kişiliğin var?
belli yaşa kadar ağzım vardı dilim yoktu sonra baktım susmak pek işe yaramıyo yeri geldiğinde dili çöülen biri oldum.
8-Dünyanın sonu geliyo son bir günün kaldı nasıl geçirirdin?
Her gün ne yapıyorsam aynı şekilde geçirirdim.
9-Deniz kenarın da bir evmi tercih edersin yoksa orman içinde dağ evi mi?
Dağ evi.
10-Hayatta olmazsa olmazın nedir?
Ailem.
11-En gıcık olduğun insan tipi?
Hiç bilgisi olmadan biliyormuş gibi yapan.

30 Ocak 2013

Dandini dandini dastnanın çekiliş hediyeleri geldi,kendisine çok teşekkür ediyorum.

29 Ocak 2013

yemek: benımde cekilişim var

yemek: benımde cekilişim var: Bu bağlantının lınkını bloğunuzda paylasıp lınk ıle beraber e postanızı da yayılayın yorum kısmına cekilisi burdakı kısıler arasında olacak...
Günaydın,bende anahtar modasına uydum.(fiyatı 10lira)

28 Ocak 2013

Merhaba,yeni bir haftaya başladık inşallah herkes için güzel,mutlu,sağlıklı bir hafta olsun.Tatildekı çocuklarada eğlenceli onbeşgün diliyorum. Bugünkü kolyemiz akik.(Fiyatı 60lira)

26 Ocak 2013

Size kızım için olan çantamızın resmini çektim.Uzunluğunu çekerken oğlumun koluda mecburen çıktı artık onu görmemezlikten gelin,ayriyeten baykuşumuzu yakından da çektim.Beyendiniz mi bilemiyorum,hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum.

25 Ocak 2013

Günaydın,makinamın ayarlarındamı birsey oldu anlıyamadım,istediğim gibi çekmiyo resimleri.Çok iyi çıkmadı kusura bakmayın.(fiyatı 30lira.)

24 Ocak 2013

Günümüzde fileye dönüş başlayınca bende fileleri süsledim.Ben bunları üç senedir yapıyorum fakat geçen sene televizyonda bir modacı bu örnek benim diye tanıtınca çok üzülmüştüm.Belki artık bu blog sayesinde yaptıklarımı daha çabuk duyurabilicem.Filelerin tanesi 10 lira her rengi bulunmaktadır.

22 Ocak 2013

20 Ocak 2013

Dünürümün yaptığı bir kutu daha,üstündeki kardan adamlara bayıldım.(fiyatı40 lira)

19 Ocak 2013

Dünürüm Yıldız Kesemenin yaptığı radyo kutu.(fiyatı50lira)Satıldı.

18 Ocak 2013

Bu sene pançolar çok moda bende çeşit çeşit panço modeli koyuyorum.Mankenim biraz rahatsız fotoğraflar pek şık olmadı kusura bakmayın.(Fiyatı 40 lira)

16 Ocak 2013

GÜVERCİN DAKTİLOSU: Çekiliş var !

GÜVERCİN DAKTİLOSU: Çekiliş var !: Merhaba ! İlk çekilişim yani ilk göz ağrım diyelim :)  Sizlere güzel bir hediye sepeti hazırladım.  İçindekiler; - Alev Alatlı - Viva la...

15 Ocak 2013

Çok sevgili hocam Gülay hanımın yardımıyla bitirmek üzere olduğum yastığım.Yastık haline geldiği zaman da sizlerle paylaşırım,herkese bu güneşli güzel günün tadını çıkarması dileğiyle.

13 Ocak 2013

12 Ocak 2013

ModaMorca: Çekilişim var… :)

ModaMorca: Çekilişim var… :): Evet artık bizim için çekiliş vaktidir… Çok kısa bir zamandır sizlerle işlerimizi paylaşıyoruz fakat uzun zamandır işlerimiz birikti.. ...

Mehtap Kaya: Blogum Bir Yaşında

Mehtap Kaya: Blogum Bir Yaşında: Merhaba 12 Ocak 2012 den beri beni sizlerle buluşturan blogum bir yaşını doldurdu. Bu güne kadar 112 yayın yapmışım.Bu yayınlarımda güz...
Günaydın elimde bir tane bulunan elbiseyi koyuyorum( ilgilenen olursa) siparişte alıyorum.takiperisinin facedeki sayfasından bağlantı kurabilirsiniz.

9 Ocak 2013

Yeni bir panço modeli ilgilenenler olursa birkaç rengi daha var.

7 Ocak 2013

Damadımın anneannesi Taner hanımın mekik oyasıyla yaptığı kolye.

6 Ocak 2013

Kontrol ve denge taşı onix taşı,inci ve kırık sedefle süslenmiş bir kolye.Elimde bir tane bulunmaktadır.İyi pazarlar.

5 Ocak 2013

Yılbaşı çiçeklerim ve orkidem çiçek açtı.Yılbaşı çiçeğimin tekini rahmetli kayınvaldem vermişdi öbürünüde can arkadaşım Melahat ekip vermişti,orkidemde Asuman arkadaşımdandı.

2 Ocak 2013

yasemin kokulu bir hayat: Tanaçan Kozmetik'ten 3 Şanslı İzleyicime Hediyeler...

yasemin kokulu bir hayat: Tanaçan Kozmetik'ten 3 Şanslı İzleyicime Hediyeler...: Tanaçan Kozmetik 'ten China Glaze Oje 3-D Eye Candy Serisi'nden  3 Şanslı İzleyicime Hediyelerimiz Var!:) China Glaze Oje 3-D Eye Candy...
Kız çocukları için sevdiğim bir model.

Hediye çekilişim tamamlandı




MERHABALAR

Duyurumdaki hediye çekilişine katılarak, blogumu izlemeye alıp, hediye çekilişimi kendi blogunda yayınlayarak, çekilişe katılan ;

1- Kusan Kız
2- Özgür Ol  


izleyicilerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Random.org'da ( ki yukarıda yayınladığım çekilişte ) bir adet kolye ve çanta hediyemi  1.sıradaki Kusan Kız kazanmıştır.

Kendisini tebrik ederim.

Kazanan izleyicim lütfen info@takiperisi.com mail adresimden bana ulaşarak, adres bilgilerinizi gönderirseniz, hediyelerinizi en kısa zamanda tarafınıza ulaştıracağım.

Sevgilerimle
Zeynep Bakan

Not:
Bu arada bu süreçte beni izlemeye alan diğer üyelerime de çok teşekkür ederim. Umarım bir başka hediye çekilişimde, sizlerin de katılımını bekler, yeni yılın hepimize bereketli ve şanslarla gelmesini dilerim.

1 Ocak 2013

Panço

Merhabalar,yeni bir yılın güzel ilk gününde yeni panço modeli.

Elişi Defteri: MUTLU YILLAR HEPİNİZE, SİZLERE HEDİYELERİM VAR

Elişi Defteri: MUTLU YILLAR HEPİNİZE, SİZLERE HEDİYELERİM VAR: GÜNAYDIN SEVGİLİ ARKADAŞLAR; Öncelikle yeni yılınızı en güzel dileklerimle kutluyorum.   2013 yılının hepimize gönlümüzden geçen tüm ...