27 Şubat 2013

Yeni bir atkı modelim

Sizlere yeni model sunuyorum biraz el oyalıyo ama boyunda hoş duruyo.(Fiyatı30 lira.)

26 Şubat 2013

Son günlerde o kadar yorgunum ki havalardan mı koşturmaktan mı bilemiyorum.Canım hiç birşey yapmak istemiyo,bıraktıkları yerde uyuyum istiyorum.Iyıkı blog var onun için biraz kafa dağıtıyorum,yaşlar ilerldikçe hayat daha sakinliycek derken daha yorucu hal alıyo.Herkese sağlıklı,mutlu günler.

25 Şubat 2013

23 Şubat 2013

Sipariş içli dışlı hırkalar gidiyo,giyicek bebekler güle güle sağlıkla giysinler.Sizlerde beğenir isterseniz benle irtibata geçebilirsiniz.
Bu güzel hırkayı çekerken biraz kaydırmışım.(fiyatı 75 lira).

22 Şubat 2013

Dışarıda hava yağmurlu olunca atkılar aklıma geliyo.(Fiyatı 30 lira.)

21 Şubat 2013

ikiside aynı ama yakın çekimde hırkanın rengi değişik çıkmış.benim çok sevdiğim modellerimden biri,sizin için yakından da çektim belki örneğini çıkarmak isteyen olur diye.Herkese mutlu günler.

20 Şubat 2013

Günaydın size değişik atkı modeli resimledim,belki içinizden görüp yapan olmuştur.Ben daha evvel gormediğim için sizlerle paylaşmak istedim.

19 Şubat 2013

18 Şubat 2013

17 Şubat 2013

16 Şubat 2013

SONSUZ DEKORASYON: Bu Çekilişi Sakın Kaçırmayın!!!

SONSUZ DEKORASYON: Bu Çekilişi Sakın Kaçırmayın!!!:     OPUSS EXCLUSİVE            Opuss halı alt yapısını markalaşma yolunda kurmuştur. Ürünlerin tamamı kişiye özel ve öze...

15 Şubat 2013

Bugün kışa kalktık dışarda hava yağmurlu bende kızlarımız için bir elbise koydum.(fiyatı 30 lira).

14 Şubat 2013

Bu sabah kalktığım da eşimle doktor kontrolüne gidicektim,eşim hiç bir şey yokmuş gibi gidip kızımızı öptü sevgililer gününü kutladı.Bana hiçbir şey demeyince içimden bayağa kırıldım,seneler geçince bir takım şeyler önemsiz oluyor diye.Beraber doktora gittik dönüşte beni eve bıraktı yine birşey demedi,aklım takılarak eve geldim.Bu arada sipariş için telefonla konuşuyorum devamlı birisi arıyo,telefonu kapadım baktım eşim arıyo:-kiminle konuşuyorsun,nerdesin diye,meğerse bana bu güzel çiçekleri yollamış evdemiyim diye beni yanıla yakıla arıyormuş.Eşime bu çiçekler için çok teşekkür ederim.Herkesin sevgililer günü kutlu olsun.

11 Şubat 2013

Dünden.. Bugüne..: Benden Size Küçük Bir Hediye :)

Dünden.. Bugüne..: Benden Size Küçük Bir Hediye :): Selamlar Herkese.. Bloglar arası çekilişler yaygınken twitter, facebook'ta katılmış oldu bu furyaya. Hediye almak da vermek de çok güzel ...

8 Şubat 2013

Bolero

Bu boleroların her rengini örmüştüm elimde kalanı sizinle paylaşmak istedim.

6 Şubat 2013

Kolye

İnciyle yarı doğal taş karışımı bir kolye.(fiyatı25lira)

5 Şubat 2013

Bu atkıyı öreli bir ay oldu bir türlü resimliyememiştim.(Fiyatı 15 lira).

4 Şubat 2013

yasemin kokulu bir hayat: Sonnentor Çay'dan Harika Hediyelerimiz Var!:)

yasemin kokulu bir hayat: Sonnentor Çay'dan Harika Hediyelerimiz Var!:): Sonnentor Çay 'dan bu yazım da bahsetmiştim.İlk kez denediğim ama çok beğendiğim bitki ve meyve çaylarının en önemli özelliği; organik...
İyi haftalar.ben çok kötü üşütmüşüm bir türlü kendime gelemiyorum,bugün size kızım için yaptığım yatak örtüsünü paylaşıyorum.Yakında çeyizi gideceği için çıkarmışken resimledim.

3 Şubat 2013

Herkese iyi pazarlar,size yeni bir tunik modeli.(fiyatı30lira)

1 Şubat 2013

Günaydın,çok kötü grip oldum ama bu orkidelerin güzelliğinide paylaşmak istedim.Evde çiçeklerim açtıkça benden mutlusu yok.