24 Mayıs 2013

Gün ışığı kolyesi

Akşam vakti gelen ilham sonucu bu sedef kolye ortaya çıktı.Benim hoşuma gitti bilmem sizler beğenirmisiniz.Kime kısmet olursa iyi günlerde sağlıkla kullansın.

23 Mayıs 2013

Herkese günaydın,Bakıyorum çekiliş için bakan çok katılan yok olabilir fakat şunu merak ediyorum yazarı sevmediğinizden mi yoksa kitap okumaya vaktiniz mi yok.Blog arkadaşların çoğunu takip ediyorum görüşleri ne olursa beni ilgilendirmez benim için önemli olan sizlerle birşeyleri paylaşabilmek.Dikkatimi çektiği için sizlerle paylaşmak istedim,fikirleriniz beni yönlendirir,hepinize güzel bir gün dilerim.

22 Mayıs 2013

Pembe gönlüm sende

Bugün İstanbul acaip sıcak,bazen düşünüyorumda insanoğlu nekadar nankör soğuk olur sıcak olsun deriz sıcak oluncada sıcak diye yakınırız.şuda varki hava güzel olunca insanın keyfi yerinde olup ona göre üretim fazla oluyor,bu kolyemde sabah beşte balkonda yapılan bir kolye,hepinize sağlıklı günler.

21 Mayıs 2013

Mevlana

Düğün hazırlıkları hızlandığı için aralıklarla girebiliyorum,hepinize iyi bir gün dilerim.

19 Mayıs 2013

19 mayıs

Günaydın,bütün genç ve kendini genç hissedenlerin bayramını kutluyorum.Bu sabah çok erken uyandım bu saate kadar bir çok şey ürettim,onlardan biri olan kesme doğal taştan yaptığım üç renkli kolyelerimi paylaşıyorum.Herkese iyi pazarlar.

17 Mayıs 2013

Yine, yine, yeniden, ÇEKİLİŞİM var...

Size SüRpriz bir hediyem var!!!

Blog izleyicilerim bilir, daha önce el emeği iki ürünümü, çekilişle bir izleyicime göndermiştim. Aylar geçti ve yeniden bir hediye çekilişi yapmaya karar verdim.
Kendi ürünlerimden de çekiliş yapardım lakin, izleyicilerimin hoşlanacağını bildiğim bir başka hediye vermeyi istedim. Hediyem hakkında yorumlarınızı beklediğimi şimdiden belirterek, açıklıyorum...

İşte hediyem!
Ahmet Altan'ın son romanı " Son Oyun".

Ve...
Roman, çekilişte kazanan izleyicim adına, Ahmet Altan tarafından imzalanarak gönderilecektir. Kitabını blog izleyicim için imzalamayı kabul eden Ahmet Altan'a çok teşekkür ederim.

Güzel bir hatıra olması dileğimle...




Bu özel hediyemi kazanmak için yapmanız gerekenler ise:

* Blog izleyicim olmanız, 
* Çekilişimi blogunuzda duyurmanız,
* Bu yayının yorum kısmına ad-soyad, mail adresi ve duyurduğunuz paylaşım linkini bırakmanız.

Kargo ücreti bana aittir.
- Çekiliş sadece yurt içi katılımcılar içindir-

Çekiliş 20 Haziran 2013 tarihinde gerçekleşecektir.

Bol şanslar!!

15 Mayıs 2013

Şal


Arkadaşlar bugün İstanbulda kış devam ediyo,onun için size şal modeli sunuyorum.Üsttede çok güzel duruyo ilgilenen olursa her renk yapabilirim.Herkese bol güneşli güzel günler dilerim.

14 Mayıs 2013

Kış gibi hava


Günaydın,bugün yine kapalı serin bir hava,böyle havalarda en zor şey çamaşırların kurumaması.Serin bir hava olunca da küçükleri üşütmeme adına hırkalara,yeleklere devam ediyoruz.Bu da yeni bitmiş bir ürünüm her rengi yapılmaktadır.Hepinize mutlu bir gün diliyorum.

13 Mayıs 2013

Küçümenlere

Merhaba,herkese iyi bir hafta dileyerek başlıyorum.Bugün İstanbul'da hava yine kapalı artık havalar açsa da içimizde cıvıl cıvıl olsa diyorum.Bir gün güneşi görüyoruz, ertesi gün puslu havayla karşılaşıyoruz,herhalde az kaldı güneşle buluşmaya.Bugünkü süveterimiz yeni dünyaya gelmişler için.

11 Mayıs 2013

Hümeyra'nın denizi: Fincan çekilişi

Hümeyra'nın denizi: Fincan çekilişi: Herkesin çok beğendiği o meşhur fincanlarıma Tepe Home'da yeniden rastladım ve sizin için de 2 tane aldım.Bakalım bu sefer ki talihli k...

Kalpli zincir

Günaydın,bugün kalpli zincire bereket filimizden koydum.Hepinize iyi haftasonları.

10 Mayıs 2013

Damla

Günaydın,zarif ve sade bir kolye.Ayriyeten mor,yeşil ve kırmızı taşlı olarak da var.

9 Mayıs 2013

Zirkon


Zirkon taşlı üç renkli kolye.Bu kolyemi kendimde çok beğendim acaba kızımın düğününemi taksam diye düşünüyorum.Kıyafet rengime daha karar vermediğim için kararsız kaldım.

8 Mayıs 2013

Günaydın

Buda ayrı kolye modelim,anneler haftası olduğu için bu hafta yoğunluğu takılara verdim.

6 Mayıs 2013

Kedicik

Günaydın,yeni bir haftaya güzellikle başlıyım dedim.Beylerbeyinde Via Restoranının tabelasının üzerinde duran bu kediye bayıldım.İçerde insanlar yemek yerken oda fiyat tahtasının üzerinden milleti seyrediyo.Hepinize sağlıklı,bereketli bir hafta dilerim.

5 Mayıs 2013

2 Mayıs 2013