30 Eylül 2013

Huzur

Günaydın,hepinize güzel bir hafta diliyorum.Haftanın ilk gününde karmaşık olan iç dünyalara iyi gelmesi dileğiyle yaptım bu kolyeyi.Kısmet olucak kişinin huzur içinde kullanmasını temenni ediyorum..

27 Eylül 2013

Renkli kalpler

Günaydın,son zamanda hep takıdan yaptıklarımı koyuyorum.Yaz tatili bitti ama havaların güzel gitmesinden dolayı çanta ve takı daha revaçta.Kullanıcak olan herkese iyi günlerde kullanmaları dileklerimle.

26 Eylül 2013

fatmaanaeli

Sıcak bir İstanbul gününden merhaba.Daha evvelde bu bileziklerimden koymuştum,bunlar yeni renk bilekliklere yapıldığı için sizlerle paylaşmak istedim.

24 Eylül 2013

Altın sarısı

Resimler pek iyi çıkmadı nedenini anlıyamadım.Hepinize güzel bir gün diliyorum.

22 Eylül 2013

Yıldızlar geçidi

İyi pazarlar,şimdiden yarının hazırlığı başlamış durumda.İşlerin yanında sizler için yıldızlı bilezikler hazırladım.Kimlere kısmet olucaksa şimdiden uğur getirmesini ve iyi günlerde kullanmaları dileğiyle.

20 Eylül 2013

Sonbahar

Günaydın herkese,bugün size içimden geldiği gibi dizdiğim bir kolyemi sunuyorum.Hepinize güzel bir gün dilerim.

15 Eylül 2013

Renklerin en ağırı

Günaydın,inşallah herkes güzel,mutlu bir güne kalkıştır.Ben gerçi pek iyi kalkamadım ama yinede birşey yokmuş gibi güzel ve mutlu uyanmışım gibi kendime telkin yapıyorum.Bazen insan ne olduğunu anlıyamıyan sıkıntılar yaşar bende nedense öyleyim.Halbuki şu üçgünlük hayatta hergünü güzel değerlendirmek gerekirken kendi elinde olmıyan şeyler.Yarın okula başlıycak çocukların hepsinin iyi bir yıl geçirmesi dileğiyle.

14 Eylül 2013

Maviş

Mavinin hayatımızdaki yeri daha başka galiba.Mavinin olduğu herşey daha çok tercih ediliyo,bende onun için mavili bir kolye yaptım şimdiden kime kısmet olucaksa iyi günlerde kullansın.İyi haftasonları.

8 Eylül 2013

Rondela

Herkese iyi pazarlar,yarın ana ve birinci sınıflar okula başlıyo.Bana sorarsanız hepsi için çok üzülüyorum çünkü hayata atılıyorlar.Bundan sonra mesuliyetler omuzlarına yüklenicek küçüklerin,hepsine ömür boyu sağlıklı ,mutlu,huzurlu yıllar ve başarılar diliyorum.

2 Eylül 2013

NAZARBONCUKLARI

İyi haftalar dileyerek biraz ara vermek zorunda kaldığım bloğuma geri döndüm.Tek başıma ürettiğim için biraz fazla siparişim olunca bloğumdan ayrı kalıyorum.Bugün sizlere bereketli bir ay olması dileğiyle nazarboncuklu bilezikler yaptım.