27 Ocak 2014

Taşlı fatma ana eli.

Sağlıklı,mutlu,huzurlu,bereketlı bir hafta dileklerimle size bugün taşlı Fatmaana eli bileziklerimi sunuyorum.Şimdiden kullanıcak olanlara iyi günlerde kullanmaları dileğıyle.

26 Ocak 2014

Laleli kolye

Günaydın,herkese iyi hafta sonu,karnelerini almış çocuklarımızında yarıyıl tatillerinin en güzel değerlendirebilecekleri güzelliklerle geçmesi dileğiyle.Ailelerin yarım dönem çalışmalarının başarılarını almış olan çocuklarına iyi bir tatil süprizleri vardır.Düşünüyorumda çocuklar okurken tatilleri nasıl beklerdim.Onlarla beraber kahvaltı,yemek,beraber gezmeler günleri dolu dolu yaşamaya çalışırdık.Şimdi onlarda aile sahibi oldu.Zaman çok çabuk geçiyo bu güzel günlerinizin kıymetini bilin çocuklar büyüğünce herşey farklı oluyo.İyi tatiller.

15 Ocak 2014

Bebek hırkası

Merhaba,bugün sizlerle altınörgünün aralık ayı forumunda ördüğüm hırkayı paylaşıyorum.Altın örgünün sitesine bir türlü yükliyemedim yüklemesini bilen bir arkadaş varsa bana bilgi verirse memnun olurum.

12 Ocak 2014

Kedi kolye

İyi  pazarlar dileğimle bugün size yeni kedi modelimi tanıtmak istedim.Kedilerimin başka renkleri bulunmakta,yaptıkça onlarıda sizlerle paylaşıcam.Bu aralar işler yoğun , genelde siparişleri yetiştirmeye çalışıyorum.Herkese iyi kandiller.

8 Ocak 2014

Balıklarım

Bugün kendimi çok yorgun hissettiğim bir gün.Sabah kalkışımdan beri kendimi bir türlü toplıyamıyorum,iş yapmıyorum zannetmeyin.Hiç oturmadan bu saate kadar koşturdum hala da dünya kadar işim var,bu arada yarına bir de sipariş yetiştiricem hangi ara yapıcaksam.Bu arada sizlerlede yeni model kolyemi paylaşmak istedim,herkese sağlıklı,mutlu bir gün dileklerimle.

6 Ocak 2014

Kenar danteli

Günaydın,bugüne kadar dantellerimi sizinle hiç paylaşmadım.Bundan sonra ara ara dantellerimi de koyucam.Size bugün iki ayrı model örneği yayınlıyorum.Beğenip yaptırmak isteyen olursa sipariş alıyorum,benimle irtibata geçebilirler.Herkese güzel,sağlıklı,bereketli bir hafta dilerim.