23 Mayıs 2015

Bir hafta sonu daha

Günaydınlar,yine geldik haftasonuna günler koşturmaktan nasıl geçiyo anlıyamadan bakıyorsunuz ömürden bir hafta daha geçmiş.Üzüntüler,mutluluklar hepsi birbirine karışmış vaziyette yaşanıyo.İnşallah üzüntüleri geride bırakıp hep güzel,mutlu günler geçirmek dileğiyle.

19 Mayıs 2015

19 Mayıs

Merhaba güzel insanlar,yine hastane günleriyle boğuşma günleri başlasada bu sefer bloğumuda ihmal etmemeye çalışıcam.Yaşlılarımız olduğu zaman ne zaman na olucağı pek belli olmuyor.Hayırlısıyla bugünleride sağlıkla atlatıcaz,hayat güzel.Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin bayramını kutlarım.

17 Mayıs 2015

Yeni model çantam

Günaydın,size bugün yeni model çantamın dışını ve içini fotorafladım.Nasıl buldunuz?Yaz gelince sezon açıldı bende enerjimi toplayıp üretime geçtim,hepinize iyi pazarlar.

16 Mayıs 2015

İç açıcı renk

Günaydın hepinize,uzun zaman sonra tekrar beraberiz.Sevinçlerin,üzüntülerin yaşandığı bir dönemin sonunda bloğumla başbaşa.Bazı zamanlar oluyor ki insan hiçbirşey yapamıyo.İnşallah bu dönemi geçirmiş olup tekrar üretime devam diyorum.Kolyem kime kısmet olucaksa sağlık ve mutluluğu beraberinde getirmesi dileğiyle hepinize iyi bir haftasonu diliyorum.