23 Mayıs 2013

Herkese günaydın,Bakıyorum çekiliş için bakan çok katılan yok olabilir fakat şunu merak ediyorum yazarı sevmediğinizden mi yoksa kitap okumaya vaktiniz mi yok.Blog arkadaşların çoğunu takip ediyorum görüşleri ne olursa beni ilgilendirmez benim için önemli olan sizlerle birşeyleri paylaşabilmek.Dikkatimi çektiği için sizlerle paylaşmak istedim,fikirleriniz beni yönlendirir,hepinize güzel bir gün dilerim.

4 yorum:

  1. sevgili takı perisi.çekiliş yaptığını bilmiyordum.ben zamansızlıktan kitap okuyamıyorum.hele bu günlerde bana 24 saat bile yetmiyor.ama yanlış anlamazsan sana bir tavsiyem olabilir.kitap ilgi çekmediyse yanına bir şeyler ekleyebilirsin.mesela önceden yapmışsın herhalde.el emeği takı olabilir bir atkı bere olabilir,yada küçük ev için gerekli ufak ama hayatı kolaylaştıran şeyler.bloklarda görüyorum makyaj malzemeleride çok ilgi görüyor.sen bilirsin artık.bende acemiyim bu konularda.bloklardan görerek öğreniyorum.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok haklısınız Fatmanım ama imzalı bir kitap insanlar için önemlidir diye düşündüm.Fuar zamanı gidip kuyruklara girip kitap imzalatıyoruz.Bende ilgi çeker diye düşünmüştüm,siz hiçde acemi diğilsiniz sizden çok şeyler öğrendim nekadar teşekkür etsem azdır.İyi geceler.

    YanıtlaSil
  3. Abla ben bu yazardan pek hoşlanmadığım için katılmadım çekilişe. Ama başka çekilişin olursa seve seve katılırım ve bloğumda tanıtımınıda bol bol yaparım sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Görüşünüze saygım sonsuz ama bence hergörüşe açık olup bunun roman olduğunu düşünmeliyiz diye düşünüyorum,sevgilerle.

    YanıtlaSil