23 Haziran 2013

Merhabalar,uzun zamandır bloğuma yeni şeyler koyamıyorum.Kınaydı,düğün hazırlığıydı derken damadım Cihanın kuzeni düğünden erken doğum yapıcağı için kınayı erkene almak zorunda kaldık çünkü kınanın o güzel türküsünü onun sesinden dinliyebilmek için.Kızımın bukadar ağlıycağını hiç tahmin etmemiştim,güzel bir kına oldu.Gezi parkı müdahalesi olmasaydı dahada  mutlu olucaktık,uzaktan gelen misafirlerimiz evlerine saatler sonra gidebildiler anlıycağınız başı iyi başladı sonu biraz zor ve üzücü bitti.Oğlumda sonradan gelerek kardeşine süpriz yaptı,kızım onbeşgün sonra kendi evinde olucak yeni bir hayat,bu yeni hayatta çok mutlu olmaları dileğiyle hoşça kalın,herkesin Berat kandili kutlu olsun.

2 yorum:

  1. İcim bir tuhaf oldu.kızım çok ağladı deyince.bende bir kız annesi olarak. Rabbim hayırlı yuva kurmasını nasip etsin.inşallah mutlulukları daim olur. Berat kandilin mübarek olsun takı perisi. Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim,hakikaten kızı vermek çok zor gerçi oğlanı da yollarken zor olabilir bilmiyorum.Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür edrim bende sizin Berat kandilinizi kutlarım.İyi geceler.

    YanıtlaSil